Bij vragen staan wij voor u klaar

Voor een direct antwoord, kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, of komt u er toch niet uit?  Stuur ons uw vraag en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen. U kunt ons ook telefonisch bereiken.

Meest gestelde vragen

Bekijk alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen

Contactformulier

Klik hier om naar ons contactformulier te gaan, of stuur een mailtje naar info@simply-solar.nl

WhatsApp

Stuur ons gemakkelijk een berichtje via Whatsapp. Binnenkort beschikbaar!

Bellen

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren wij u om ons een email te sturen. Wilt u ons toch graag even telefonisch spreken? Laat dan hier uw telefoonnummer achter en we proberen u zo snel mogelijk terug te bellen.

Bestelproces & Levering

Verzending van een zonnepanelen set is gratis binnen Nederland. Meestal kan het de volgende dag al worden geleverd. 

U kunt al een voorkeursdatum aangeven tijdens de checkout op de website. 

Voorbereiding

Voorbereiding

Lees op onze site wat u nodig heeft voor uw situatie. Welke set is voor uw situatie geschikt?

Zie hier een overzicht.

Voorbereiding

Besteldag

Bestellen

Plaats uw bestelling online en betaal gemakkelijk met iDeal of Bancontact. De factuur ontvangt u in uw mailbox.

Besteldag

Na uw bestelling

Leverbevestiging

Tijdens uw bestelling kiest u de leverdatum. Dit kan meestal al binnen een paar werkdagen. We leveren van maandag tot en met vrijdag. Let op dat dit een dag is dat u de hele dag thuis bent. Mochten wij die dag alsnog niet kunnen, dan wordt er tevoren telefonisch contact met u opgenomen. Zorg dus dat u na uw bestelling telefonisch bereikbaar bent.

Na uw bestelling

Levering

Levering

Uw zonnepanelen set wordt gratis bij u thuis afgeleverd door een van de vervoerders waar we mee samenwerken. Mochten er problemen zijn met de levering neem dan even zo snel mogelijk contact met ons op via orderdesk@simply-solar.nl. 

Levering

Installatie

Installatie

U kunt nu aan de slag met uw pakket. U ontvangt een stap-voor-stap handleiding met foto’s. Komt u er toch niet uit? Wij staan voor u klaar.

Al benieuwd? Zie hier de handleidingen.

Installatie

BTW terugvragen

Zelf doen

Als u zonnepanelen aanschaft en deze aansluit op het net, dan kunt u de BTW (21%) terugkrijgen van de belastingdienst. U kunt dit zelf regelen, kijk hier voor de instructies en meest actuele informatie op de website van de Belastingdienst: Link belastingdienst

BTW-teruggave service

Zelf de BTW teruggave regelen kan soms ingewikkeld zijn. Zo moet u een keuze maken tussen wel of niet gebruik te maken van de KOR regeling en in sommige gevallen meerdere kwartaalaangiftes doen bij de belastingdienst. Via onze partners van de Nationale Belasting Adviseurs kan dit gehele proces uit handen worden genomen. U kunt deze optie voor een meerprijs van 50 euro toevoegen tijdens de bestelling van uw zonnepanelen set.

Bent u ondernemer? ​

Heeft u een eigen onderneming? En bent u ondernemer voor de inkomstenbelasting? Dan is het wellicht interessant om uw zonnepanelen zakelijk aan te schaffen. Van de BTW heeft u maar weinig voordeel, omdat u de afgetrokken BTW bij aanschaf elk jaar weer gedeeltelijk als forfait terugbetaald aan de belastingdienst. Uw grootste voordeel zit in het kunnen aftrekken van de investering van uw inkomstenbelasting (38% of 52%). Let wel dat voor zonnepanelen een vrij lange afschrijf termijn geldt. Daarnaast kunt u voordeel halen uit de KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek). Heeft u als ondernemer investeringen gedaan waardoor u gebruik kunt maken van de KIA, dan is het interessant om een investering in zonnepanelen te doen van meer dan 450 euro. U moet de panelen dan weliswaar afschrijven over de te verwachten levensduur, maar in het eerste jaar mag u 28% van uw investering als extra aftrekpost voor de KIA opvoeren. Dat levert u dus in het eerste jaar een besparing op in de inkomstenbelasting.

Garantie

Mocht er onverhoopt een onderdeel defect raken dan heeft u uiteraard recht op garantie. Bewaar uw factuur altijd goed, want dit is uw garantiebewijs bij ons. Goed om te weten: de garantie voor de zonnepanelen en omvormers worden geregistreerd door de fabrikant en importeur aan de hand van het serienummer dat er op vermeld is. U kunt dus altijd, ook onafhankelijk van ons, u beroepen op uw garantie.

Zonnepanelen: 25 jaar opbrengstgarantie (ten minste 80% oorspronkelijke opbrengst)
Zonnepanelen: 10 jaar productgarantie
APS omvormer: 10 jaar productgarantie
Montagemateriaal: 20 jaar productgarantie
Victron onderdelen: 5 jaar productgarantie
Accus: 2 jaar productgarantie

Normale slijtage en schade als gevolg van onjuist gebruik of onjuiste montage zijn uitgesloten.