Over Simply-solar

Duurzaam ondernemen

Binnenkort meer informatie! 

Duurzaam ondernemen

Het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kiezen we voor duurzame verpakkingen, een groene bank, co2 neutraal transport en planten we 1 boom voor elk verkocht zonnepaneel! Meer weten over onze manier om duurzaam te ondernemen? Stuur ons gerust een mailtje 🙂

Recyclebaar verpakkingsmateriaal

We proberen zoveel als mogelijk gebruik te maken van recyclebaar materiaal. Zo zijn alle onze dozen van recyclebaar karton en gebruiken we biologisch afbreekbare zakjes voor het verpakken van kleine materialen.

Groene bank

Wij hebben ons aangesloten bij de Triodos bank, de groenste banken van Nederland.

CO2 compensatie transport

Voor elke bestelling die bij ons wordt gedaan compenseren wij de uitstoot van CO2 van het transport

1 boom voor elk zonnepaneel

Simply-solar werkt samen met herbebossingsprojecten. We planten 1 boom voor elk verkocht zonnepaneel!

Onze visie

Wij van Simply-solar vinden dat zonne-energie voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in systemen die eenvoudig zelf te installeren zijn. Door de opkomst van micro-omvormers en laadapparatuur zijn deze systemen tegenwoordig veel voordeliger en betrouwbaarder geworden. Bent u enthousiast, en heeft u nog ruimte over op het dak? Dan kunt u altijd uitbreiden door de volgende set gewoon aan de eerste te koppelen. Zo makkelijk kan het zijn!

Doordat wij ons volledig focussen op doe het zelf pakketten en dit efficient organiseren in een centraal magazijn kunnen wij deze zeer scherp aanbieden. Goedkoper dan andere aanbieders, maar wel met uitstekende service en het gemak van gratis thuisbezorgen in 1 dag. Op de kwaliteit van de onderdelen willen wij niet bezuinigen, daarom hebben wij alleen de beste merken gebruikt voor onze onderdelen, en bieden wij bovendien zeer ruime garantie (25 jaar zonnepanelen 20 jaar omvormer, 20 jaar montagemateriaal).

Onze bedrijfsgegevens

Naam: Simply Solar B.V.
Adres magazijn: Witvennenveld 2, 6002NP Weert
Contact: info@simpy-solar.nl
KvK: 86047175
BTW nummer: NL863844157B01

Webwinkel Keurmerk

Algemene Voorwaarden & Privacy

U doet een behoorlijke investering. Dat moet goed voelen, bij een vertrouwd bedrijf. Mocht er onverhoopt iets fout gaan wilt u zeker zijn dat u in uw recht staat. Wij hebben hieronder de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet.

Zie hier onze Algemene Voorwaarden

Zie hier ons Privacy policy

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk bij schade als gevolg van foutieve montage of verkeerd gebruik. U bent altijd zelf verantwoordelijk om te controleren dat de zonnepanelen juist en vakkundig zijn aangesloten en gemonteerd. Mocht u deze kennis niet hebben of hier over twijfelen raden wij u aan gebruik te maken van een vakkundig installateur. Als u zelf een elektrische aansluiting maakt bent u ook verantwoordelijk dat dit kundig wordt uitgevoerd en aan alle eisen voldoet. Zoals door ons geĂŻnformeerd op onze website en handleiding, dient u in geval van het aansluiten van meer dan 2 zonnepanelen er voor te zorgen dat dit op een vrije groep wordt aangesloten, dit in verband met de werking de zekeringen in huis en de daarbij behorende brandveiligheid. Gebeurt dit niet, dan is dit op uw eigen risico en verantwoordelijkheid.

Garantie

Mocht er onverhoopt een onderdeel defect raken dan heeft u uiteraard recht op garantie. Bewaar uw factuur altijd goed, want dit is uw garantiebewijs bij ons. Goed om te weten: de garantie voor de zonnepanelen en omvormers worden geregistreerd door de fabrikant en importeur aan de hand van het serienummer dat er op vermeld is. U kunt dus altijd, ook onafhankelijk van ons, u beroepen op uw garantie.

Zonnepanelen: 25 jaar opbrengstgarantie (ten minste 80% oorspronkelijke opbrengst)
Zonnepanelen: 10 jaar productgarantie
APS omvormer: 20 jaar productgarantie
Montagemateriaal: 20 jaar productgarantie
Victron onderdelen: 5 jaar productgarantie
Accus: 2 jaar productgarantie

Normale slijtage en schade als gevolg van onjuist gebruik of onjuiste montage zijn uitgesloten.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u eerst contact met ons opnemen via info@simply-solar.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product  in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@simply-solar.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen