Standaard (on-grid)

Deze zonnepanelen zijn met een omvormer verbonden aan het vaste net. U gebruikte de stroom rechtstreeks van de zonnepanelen. Extra opgebrachte stroom wordt teruggeleverd aan het net. 

Off-grid

Met onze off-grid sets met accu’s kunt u een stroomvoorziening aanleggen onafhankelijk van het net. Ideaal voor bijvoorbeeld een vakantiehuisje zonder stroomaansluiting.

No products were found matching your selection.

Tiny House

Wilt u uw stroomvoorziening in uw Tiny House gaan aanleggen? Onze Tiny House sets helemaal afgestemd op dit gebruik. We hebben verschillende opties af te stemmen op uw specifieke energiebehoefte.

No products were found matching your selection.

Informatie zonnepanelen

Welk type zonnepaneel moet ik kiezen?

De opbrengst van uw installatie wordt voor een belangrijk deel bepaald door het vermogen van uw zonnepanelen. Een lage prijs mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van de onderdelen. Wij werken daarom alleen met A-merken voor al onze onderdelen. Meestal kunt u kiezen uit 1 of 2 types zonnepanelen, de beschikbaarheid is de laatste tijd erg wisselend. Bekijk dus onze sets om te zien welke panelen nog beschikbaar zijn. Een paneel met meer vermogen is in aanschaf natuurlijk iets duurder, maar levert u uiteindelijk ook meer opbrengsten op. Let er wel op dat de panelen met hogere opbrengst ook groter zijn van formaat. Alle panelen die wij leveren zijn all-black (dus met een zwart backsheet en zwart frame) en met mono kristallijn technologie. JA Solar en Longi behoren allebei tot een van de grootste zonnepaneel producenten wereldwijd. 

JA Solar 325W Mono Half-Cut All Black
Longi 370W Mono Half-Cut All Black
JA Solar 325W Mono Half-Cut All Black

NIET MEER BESCHIKBAAR

JA Solar 370W Mono Half-Cut All Black
Trina Solar 385wp Mono 1/3 Cut All Black

Garantie & kwaliteit

Zonnepanelen zijn een lange termijn investering. Goed om te weten dat wij op alle panelen 12 of 15 jaar productgarantie bieden, en daarnaast 25 jaar opbrengstgarantie (>80%). Deze garantie houdt in dat uw paneel zelfs na 25 jaar nog ten minste 80% van het oorspronkelijke vermogen heeft. Elk zonnepaneel heeft een uniek serienummer. Hiermee kunt u altijd beroep doen op uw garantierecht.

JA Solar: 15 jaar productgarantie en 25 opbrengstgarantie van 84.8%

Longi: 12 jaar productgarantie en 25 opbrengstgarantie van 84.1%

Trina Solar: 15 jaar productgarantie en 25 opbrengstgarantie van 84.8%