Standaard (on-grid)

Deze zonnepanelen zijn met een omvormer verbonden aan het vaste net. U gebruikte de stroom rechtstreeks van de zonnepanelen. Extra opgebrachte stroom wordt teruggeleverd aan het net. 

Off-grid

Met onze off-grid sets met accu’s kunt u een stroomvoorziening aanleggen onafhankelijk van het net. Ideaal voor bijvoorbeeld een vakantiehuisje zonder stroomaansluiting.

Tiny House

Wilt u uw stroomvoorziening in uw Tiny House gaan aanleggen? Onze Tiny House sets helemaal afgestemd op dit gebruik. We hebben verschillende opties af te stemmen op uw specifieke energiebehoefte.

No products were found matching your selection.

Informatie zonnepanelen

Welk type zonnepaneel moet ik kiezen?

De opbrengst van uw installatie wordt voor een belangrijk deel bepaald door het vermogen van uw zonnepanelen. Een lage prijs mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van de onderdelen. Wij werken daarom alleen met A-merken voor al onze onderdelen. Momenteel kunt u kiezen uit 3 types zonnepanelen. Standaard zit in elke set een 280wp paneel van Astronergy. Alle panelen zijn zwart en met mono kristallijn technologie.

Astronergy 280wp Mono
JA Solar 315wp Mono
JA Solar 325wp Mono Half-Cell All Black

Wilt u meer vermogen? Overweeg dan eens de panelen van JA Solar met 315wp (+12,5%), of JA Solar met 325wp (+16%). Een paneel met meer vermogen is in aanschaf natuurlijk iets duurder, maar levert u uiteindelijk ook meer stroom op.

Garantie & kwaliteit

Zonnepanelen zijn een lange termijn investering. Goed om te weten dat wij op alle panelen 10 jaar productgarantie bieden, en daarnaast 25 jaar opbrengstgarantie (>80%). Deze garantie houdt in dat uw paneel zelfs na 25 jaar nog ten minste 80% van het oorspronkelijke vermogen heeft. Elk zonnepaneel heeft een uniek serienummer. Hiermee kunt u altijd beroep doen op uw garantierecht.

Specificaties

Gewicht zonnepaneel: ca. 18kg

Afmeting zonnepaneel: 1.66 x 0.99 meter

Voor meer details, zie de datasheets per paneel:
Astronergy 280wp
JA Solar 315wp
JA Solar 325wp