Standaard (on-grid)

Deze zonnepanelen zijn met een omvormer verbonden aan het vaste net. U gebruikte de stroom rechtstreeks van de zonnepanelen. Extra opgebrachte stroom wordt teruggeleverd aan het net. 

Off-grid

Met onze off-grid sets met accu’s kunt u een stroomvoorziening aanleggen onafhankelijk van het net. Ideaal voor bijvoorbeeld een vakantiehuisje zonder stroomaansluiting.

Tiny House

Wilt u uw stroomvoorziening in uw Tiny House gaan aanleggen? Onze Tiny House sets helemaal afgestemd op dit gebruik. We hebben verschillende opties af te stemmen op uw specifieke energiebehoefte.

No products were found matching your selection.

Installatie service

Als u toch wat hulp kunt gebruiken

Hebben onze complete sets uw interesse gewekt, maar twijfelt u toch nog over de installatie? Bestel dan online en voeg onze installatie service toe. Onze monteurs komen dan bij u langs om het te installeren.

Mogelijkheden

Optie 1: Op het dak

Wij installeren de zonnepanelen op het dak voor u. Ook de micro-omvormers installeren we (onder de zonnepanelen) op het dak. Deze optie is ook geschikt als u een off-grid installatie (met accus) heeft gekozen die niet op het net hoeft te worden aangesloten. De stroomkabel voeren we door uw dak heen, of langs de buitenmuur. Let op dat u dus zelf de stroomaansluiting moet verzorgen. Als de kabel ook door een buitenmuur moet, adviseren wij om te kiezen voor optie 2. 

Optie 2: Inclusief de meterkast

Als u een wasmachine groep heeft dan kunnen we uw set hier op aansluiten met een pv-verdeler. Als u geen aansluiting via een wasmachine of schuur/tuingarage groep heeft (waarbij een pv-verdeler kan worden gebruikt), dan moeten de zonnepanelen direct op uw meterkast worden aangesloten, waarbij vaak een nieuwe groep moet worden aangelegd. Ook kan het nodig zijn om een kabel door de buitenmuur en een eventuele kruipruimte te voeren. Voor de elektra schakelen wij een gecertificeerde electricien in. Deze extra werkzaamheden zijn ook bij deze optie inbegrepen. 

Kosten voor installatie

Hieronder worden de kosten per set samengevat. Voor uitleg over de twee installatie opties zie hierboven. Voor installatie in de provincies Limburg, Drenthe, Friesland en Groningen geldt een toeslag van € 100. Voor off-grid installaties geld het tarief van optie 1 als deze alleen op accus werken. Als de off-grid set ook moet kunnen terugleveren, kies dan optie 2.

Aantal panelen Optie 1: Op het dak Optie 2: Inclusief de meterkast
4 panelen € 450 € 750
6-8 panelen € 650 € 950
10-12 panelen € 850 € 1150
14-20 panelen € 1050 € 1350

Monitoring

Ook de monitoring wordt door ons ingesteld. Als de installatie klaar is kunt u meteen de opbrengst van uw nieuwe zonnepanelen zien!

Voorbeelden van installaties

Welkom

Vernieuwde
website

Simply-solar heeft een nieuwe site!

Welkom op onze vernieuwde website. Nu nog overzichtelijker en meer informatie zodat u de beste keuze kunt maken. Heeft u vragen of opmerking, laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info@simply-solar.nl